"Наступний за Пригожиним - "на вихід": Не здивуюсь, якщо Суровікін з'їсть неякісної тушонки і "поїде на концерт Кобзона", - військовий експерт

Військовий експерт Сергій Грабський в інтерв'ю Radio NV припустив, що наступним після ватажка ПВК Вагнера Євгенія Пригожина в Росії може загинути нещодавно звільнений з посади командувача Повітряно-Космічних сил РФ Сергій Суровікін, передають Патріоти України.

«Я не здивуюся, якщо [друг Пригожина і екскомандувач «СВО"] Суровікін десь з'їсть якоїсь неякісної тушонки у найближчий час, і теж поїде на концерт Кобзона», — сказав Грабський, говорячи про те, що надані російським диктатором Володимиром Путіним гарантії безпеки нічого не варті.

У російській Тверській області в середу, 23 серпня, розбився невеликий літак. Росавіація підтвердила, що Євген Пригожин і Дмитро Уткін (заступник Пригожина, ПВК назвали за його позивним — Вагнер) були на борту літака Embraer-135, який розбився у Тверській області.

Аварія сталася рівно через два місяці після початку провального «бунту» вагнерівців. Загалом, як заявили в Росавіації, на борту було десять осіб — семеро пасажирів (вагнерівці, зокрема власник кількох пов’язаних із Пригожиним юросіб Валерій Чекалов) і три члени екіпажу.

За інформацією російського журналіста Андрія Захарова, Пригожин разом із «командним складом» Вагнера повертався з Африки. Російське Агентство повідомляло, що олігарх пересів на свій літак тільки в Москві.

Причина аварії невідома. Як стверджує канал Baza, пілоти не повідомляли диспетчерам про нештатні ситуації. Telegram-канали країни-агресора називали різні версії - потрапляння в літак двох ракет ППО нібито помилково або теракт на борту, пропагандисти стверджують, що «розглядаються всі версії».

Російська пропаганда повідомила, що однією з версій є підрив вибухового пристрою, який нібито заклали у відсік шасі. Аварія сталася рівно через два місяці після початку провального «бунту» вагнерівців. Загалом, як заявили в Росавіації, на борту було десять осіб — семеро пасажирів (вагнерівці, зокрема власник кількох пов’язаних із Пригожиним юросіб Валерій Чекалов) і три члени екіпажу.

За інформацією російського журналіста Андрія Захарова, Пригожин разом із «командним складом» Вагнера повертався з Африки. Російське Агентство повідомляло, що олігарх пересів на свій літак тільки в Москві.

Причина аварії невідома. Як стверджує канал Baza, пілоти не повідомляли диспетчерам про нештатні ситуації. Telegram-канали країни-агресора називали різні версії - потрапляння в літак двох ракет ППО нібито помилково або теракт на борту, пропагандисти стверджують, що «розглядаються всі версії». Російська пропаганда повідомила, що однією з версій є підрив вибухового пристрою, який нібито заклали у відсік шасі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...