"Наступними цілями окупантів можуть стати об'єкти водопостачання": Злий Одесит порадив українцям не розслаблятися

Наступними цілями російських окупантів можуть стати українські об'єкти системи водопостачання. Таку думку висловив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит) в ефірі інформаційного телемарафону, передають Патріоти України.

За словами експерта, влітку, коли буде спекотно, росіяни можуть завдавати ударів по об`єктах водопостачання та гідроенергетики. "Вони можуть також робити удари по якихось логістичних об'єктах, як варіант, залізничні вузли. Але це неефективно. І 2022 рік показав, що удари по залізниці неефективні. Тому, скоріш за все, вони будуть орієнтуватись на те, щоб наносити удари і порушувати систему водозабезпечення", – зазначив Коваленко.

Також військовий експерт додав, що росіяни зараз накопичують запаси боєкомплекту, і ракет з кожним днем у них стає більше. У зв’язку з цим він не виключає, що ворог може спробувати завдати масованого ракетного удару, але значно більшого, ніж середньостатистичний, починаючи від 10 жовтня. Він підкреслив, що від 10 жовтня в середньому для прориву української системи ППО росіяни використовували до 70-ти ракет.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...