НАТО вже має модель, як закрити небо над Україною, - ЗМІ

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак. Ця модель була наочно продемонстрована під час іранської атаки на Ізраїль у квітні. Про це пише видання Business Insider, передають Патріоти України.

Колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен зокрема висловив переконання, що ракети-перехоплювачі можуть запускатися з території сусідніх з Україною країн НАТО, таких як Польща та Румунія, аби прикрити принаймні західні області України.

Видання Frankfurter Allgemeine Zeitung повідомило що правлячі та опозиційні партії Німеччини висловлюють підтримку ідеї захисту прикордонних до НАТО регіонів України.

"Західні країни могли б захистити частину повітряного простору України поблизу території НАТО та збивати російські безпілотники і ракети. Це зменшило б навантаження на українську протиповітряну оборону та дозволило б їм захистити фронт. Як у випадку з Ізраїлем, де допомагали Франція, Велика Британія та інші, вони не стали б воюючими сторонами", – заявив Родеріх Кізеветтер, політик опозиційного Християнсько-демократичного союзу та колишній офіцер генерального штабу Бундесверу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 1 липня. До кого здавна звертались українці для зцілення . Жіночій день: не варто важко працювати

понеділок, 1 липень 2024, 7:05

1 липня за новим календарним стилем (14 липня - за старим) - день пам'яті святих чудотворців Косми і Даміана. У народі день прозвали Кузьма і Дем'ян. 1 липня за старим календарним стилем згадують мучеників Леонтія, Іпатія та Феодула, а також починаєтьс...

Війська КНДР В Україні - лише частина плану! Йде шантаж задля переговорів. До США летить борт РФ

понеділок, 1 липень 2024, 6:00

Північна Корея, яка підписала з Російською Федерацією угоду про “автоматичну військову допомогу”, відправить інженерні війська до окупованої території Донецької області вже наступного місяця, інформує південнокорейська телерадіокомпанія TV Chosun. Полі...