"НАТО збирається захопити Арктику та Україну": Пропаганда Кремля запустила новий фейк

Російська пропаганда запустила новий фейк, нібито НАТО збирається захопити Арктику та Україну. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій, передають Патріоти України.

"Справжня мета країн-членів Північноатлантичного Альянсу у межах навчань Steadfast Defender 2024 – це розв’язування Третьої світової, окупація Арктики та України", - це поширюють прокремлівські ресурси.

У Центрі наголошують, що насправді союзники по НАТО відпрацьовують нові оборонні стратегії на тих територіях, які, як вважають в Альянсі, Росія може використати для початку вторгнення.

"Легенда навчань передбачає перекидання сил із Північної Америки та інших частин Альянсу до Східної Європи – з метою створення здатності протистояти гіпотетичній широкомасштабній загрозі союзникам. Окрім того, на Вільнюському саміті НАТО влітку 2023 року країни-учасниці продовжили розробку нових оборонних концепцій", - пише SPRAVDI.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак, який не віщує нічого доброго: Росіяни зібрали третину своїх бомбардувальників на одному аеродромі

неділя, 19 травень 2024, 22:53

Росіяни зібрали третину своїх стратегічних ракетоносців на аеродромі "Оленья" в Мурманській області. Це може свідчити про підготовку до нового масованого ракетного удару по Україні. Про це пише військово-аналітичне видання Defense Express, передають Па...

"Все про російську культуру!": Відомий український співак виступав із путіністами у Німеччині

неділя, 19 травень 2024, 22:43

Український співак Олег Кензов, відомий за хітом "Обстановка по кайфу", вкотре втрапив у скандал, зазначають Патріоти України. Так, одіозний артист з'явився на афіші російського фестивалю, який пропонує всім насолодитися "російською культурою" на одном...