Нацгвардійці "виправили ситуацію": Окупанти на Запоріжжі переміщалися на краденому цивільному авто (відео)

Російські окупанти на Запорізькому напрямку вирішили схитрувати. З метою маскування для переміщення між позиціями та підвозу БК вони використовували вкрадений у місцевих жителів цивільний автомобіль. Однак українські нацгвардійці викрили задум загарбників і за допомогою дрона поклали край безладу. Відео ураження загарбників опублікували у Міністерстві внутрішніх справ України, передають Патріоти України.

"Окупанти на Запорізькому напрямку використовували викрадений цивільний автомобіль для переміщення по позиціях і підвозу боєкомплекту. Бійці підрозділу "Ластівка" 11 бригади Національної гвардії України за допомогою дрона виправили ситуацію. Також ви побачите, як незграбний орк намагався підстрелити дрон з АК", – анонсували вміст відео у міністерстві.

На кадрах видно ураження вкраденої загарбниками автівки за допомогою ftp-дрона. При цьому один з окупантів, який помітив безпілотник, дійсно намагався його збити з автомата, сховавшись навпочіпки під кущем.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 28 липня. Українки здавна у цей день уникали рукоділля

неділя, 28 липень 2024, 7:05

28 липня за новим церковним календарем (10 серпня за старим) - день пам'яті апостолів від 70-ти Прохора, Пармена та інших. У народі день прозвали Прохори-Пармени. За старим календарним стилем - день пам'яті святого князя Володимира Великого і Хрещення ...

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...