"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикорупційний центр, передають Патріоти України.

У фейковому повідомленні російські пропагандисти заявляють: у харківському метро розміщують усе більше рекламних банерів із призовом вступати до "Азову", проте в одному з них нібито використано перефразоване висловлювання Путіна.

"Однако любопытные харьковчане заметили одну особенность. На плакате написано: "Зачем нам такой мир, если там не будет Украины?". Ничего не напоминает? Это перефразированное высказывание президента России Владимира Путина: "Зачем нам такой мир, если там не будет России?", — сказано у фейку.

Проте, як зазначили у Харківському антикорупційному центрі, насправді цей банер знаходиться не у харківському метро, а у київському. Крім того, текст банера інший. На ньому написано: "Запалюй у Третій штурмовій". "Пропагандисти за допомогою фотошопу замінили текст "Запалюй у Третій штурмовій" на слова російського диктатора", — пояснив ХАЦ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Новоросійську пролунали вибухи: У порту атаковано ключові термінали перевалки нафти та нафтопродуктів РФ на Чорному морі

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:40

В Новоросійську (Краснодарський край, Російська Федерація) пролунали вибухи. В районі міста нібито працюють системи протиповітряної оборони через атаку безпілотників. Про це у п'ятницю, 17 травня, пишуть місцеві Telegram канали. . Під удар, попередньо...

Народні прикмети на 17 травня: Жінкам варто бути обережними з волоссям, щоб уникнути проблем зі здоров'ям

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:05

Православна церква України 17 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола від 70-ти Адроника і патріарха Стефана Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мученицю Пелагію Тарсійську. . Наші предки присвячували це народне ...