"На*уй я сюди приїхав? Краще б відсидівся на зоні": Окупант поділився враженнями від прильоту HIMARS (відео)

Росіянин, який воював в Україні у складі армії РФ, розповів про удар реактивної системи залпового вогню HIMARS, внаслідок якого було ліквідовано близько 200 російських окупантів. Відеозаписом фрагмента інтерв'ю поділився керівник Центру протидії дезинформації РНБО Андрій Коваленко, передають Патріоти України.

Вірогідно, удару було завдано по одному з ворожих полігонів. "Два Хаймарса. Під 200 двохсотих. Я особисто бачив цей приліт і як пацани полетіли просто убік. Я бачив цю вогненну кулю. Я просто раптово піднімаю голову - і вся галявина в трупаках. Я такого ніколи в житті не бачив: руки, ноги відірвані", - розповів росіянин.

На запитання, що він подумав на той момент, відповів: "На*уй я сюди приїхав? Краще б відсидівся на зоні".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"А я так не хочу...": Тоня Матвієнко пояснила, чому звільнилася з інституту Поплавського

неділя, 27 жовтень 2024, 20:17

Українська співачка Тоня Матвієнко на проєкті Муз_Тренд розповіла, що більше не викладає вокал у Київському університеті культури та мистецтв, передають Патріоти України. «Я вже не викладаю. У мене за пів року вийшло три пісні. У мене так давно не було...

Переможе той, хто буде робити непередбачувані ходи: Військовий назвав "головну зброю" Росії на більшості напрямків

неділя, 27 жовтень 2024, 19:28

Сьогодні головна зброя ворога на більшості напрямків — це керовані авіаційні бомби, дрони і часті малі штурмові групи. Переможе той, хто не лише швидше реагуватиме, а зможе випереджати на пару кроків противника, робити непередбачувані ходи. Про це розп...