Навала "зелених клоунів" у купі з "катом Майдану": "Квартал-95" працював над руйнуванням моєї репутації, тепер продовжує Банкова і Кабмін, - Кличко

Слідчі провели близько 70 обшуків на комунальних підприємствах Києва і в підрозділах міської влади. Кримінальними справами проти столичних посадовців займається заступник глави Офісу президента Олег Татаров. Про це заявив в інтерв’ю «Цензор.НЕТ» мер Києва Віталій Кличко, зазначають Патріоти України.

На його думку, і глава Офісу президента Андрій Єрмак, і сам президент Володимир Зеленський в курсі цього.

«Займається цими питаннями пан Татаров, заступник глави Офісу президента, наскільки я маю інформацію… А координується все зверху…» – сказав Кличко.

На уточнююче запитання, координується Єрмаком чи Зеленським, мер зазначив: «На це питання я не можу чітко відповісти. Але переконаний у тому, що і один, і другий в курсі справи».

"Завдання… знаєте, від початку таке було. "95 квартал" над цим працював довго і наполегливо, тепер Уряд працює – для того, щоб зруйнувати репутацію. Мою репутацію як людини. Мою репутацію як мера. І вкрай неприємно, коли вдаються до відвертих маніпуляцій", - зазначив Кличко.

За словами мера Києва, навмисно робиться такий розголос щодо нібито тотальної корупції.

"Близько 70 обшуків на наших комунальних підприємствах і в підрозділах міської влади (відбулося за останні півроку. - Ред.). А загалом, з травня слідчих дій проведено близько 2 тисяч. Це також і у підрядних організацій та установ. Чому я можу стверджувати, що вони займаються маніпуляціями? Департамент внутрішнього аудиту мерії займається перевіркам використання бюджетних грошей. Ми десь по 400 перевіркам і виявленим порушенням передали за кілька років матеріали до правоохоронних органів. Вони лежали там роками. А потім прийшли, кинули нам матеріали: у вас тут корупція і так далі. Ми дивимось - а це провадження по тих матеріалах, які ми самі і передали правоохоронцям! Тому я кажу, воно тільки так виглядає, що вони щось тут викрили. А це переважно - результати нашої роботи з виявлення порушень", - додав Кличко.

Мер столиці зазначив, що корупція ще є, але з нею борються.

"Але мені дуже дивно, коли, наприклад, ДБР виходить і каже: за нашими підрахунками десь 10 млрд з бюджету міста Києва крадуть. А як ви це оцінили? Чому не 20? Якщо у вас є факти, чіткі приклади, то наводьте їх. Як казав герой в одному фільмі: "імя, сєстра!" Інакше складається враження, що цілеспрямовано і голослівно формують думку суспільства: мовляв, все погано в місті, суцільна корупція. І на фоні цього кажуть: от бачите, Кличко ж - неефективний керівник і тут все настільки погано, що ми рятуємо киян від Кличка. Таким чином це подається", - підсумував він.

Нагадаємо, після нищівної критики Ради Європи, монобільшість відклала скандальний законопроект про столицю, котрий мав перепорядкувати виконавчу владу Києва наміснику президента, а не обраному людьми міському голові.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...