Навіщо Литва допомагає білорусам. Україні на замітку, - Сазонов

"У Литві розповіли, як допоможуть білорусам після заборони Лукашенка видавати паспорти за кордоном. Моєю першою реакцією на цю новину була фраза – нехай самі собі допоможуть. Справді, віддали свою країну на розграбування вусатому таргану, боролися за допомогою квіточок, протест виглядав жалюгідно. Нехай їдуть додому і допомагають собі самі", - пише політолог Кирило Сазонов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"З іншого боку – у Литви свої інтереси. Є непогані працездатні люди. Які хочуть жити нормально, працювати, платити податки і бути корисними країні, де немає Лукавого. Литва їм підходить. Вони зі свого боку принесуть Литві користь і не будуть тягарем для держави. Тому що люди, які працюють, – найголовніший капітал сьогодні.

Це та проста істина, яку в нас не розуміють податкові ідеологи від Азарова і до Гетманцева, різноманітні чиновники і в одній обоймі з ними представники "Третього сектора". Усі, хто ускладнює людям життя і робить його менш зручним.

У Литві прекрасно знають, яка божевільна конкуренція зараз у Євросоюзі за молодих людей, які хочуть працювати, а не жити на допомогу. І прекрасно закриють свою демографічну ситуацію за рахунок донорства Білорусі. Так Польща закривала свої проблеми ще до війни за рахунок українців, які приїжджали. Так Україна... українські еліти ще навіть не прийшли до розуміння проблеми. Або сприймають її вирішення на рівні "Не випускати чоловіків і після війни...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...