Навіщо Трамп заявив, що бомбив би Москву та Пекін, - Олександр Кірш

"З посиланням на The Washington Post повідомляють, нібито Трамп сказав на закритій зустрічі, що бомбив би москву й Пекін, якби при ньому росія напала на Україну або Китай на Тайвань", - пише економіст із Харкова Олександр Кірш на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Як це, а також Джавеліни, які Трамп надсилав нам у свій час, поєднати з тим, що саме він півроку блокував допомогу Україні, чим суттєво змінив хід війни на користь мордора? Адже коли Трамп робить такі заяви, чудово розуміє, що ЗМІ дізнаються, якою б закритою зустріч не була.

Але це й є та сама непередбачуваність/непрогнозованість, яку він свідомо й демонстративно — навіть коли "пошепки для своїх" — протиставляє пуйлові разом з його патроном Сі.

Протидія дорівнює дії — це закон Трампа (й жоден Ньютон тут ні до чого). Так він живе. І епатаж його — завжди не тільки у словах, а в усьому, що він робить. Чим нахабніше діятиме путін, тим потужніше відповість Трамп.

Нам не треба Трампа дратувати. Нам не треба з Трампом сперечатись. Нам не треба Трампа прохати. Будь-який тиск на нього дає протилежний результат.

Тож нам треба, щоб він знав: Україна мріє капітулювати й вже отримала за це величезного хабаря (так буде значно переконливіше).

А Європа має доводити до нього інформацію, що чекає, коли ж він нарешті звільнить її від американської окупації й членства США в НАТО. І ніхто його не зупине. Світ має Антибайдена зробити Антипуйлом".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних составів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...

Не ховайтесь за людей!

п’ятниця, 5 липень 2024, 11:45

Зранку телеграм-канали, особливо з пулу президентського офісу, поширюють цитатник інтервʼю Зеленського виданню "Bloomberg". Окрім вихвалянь Єрмака, вимог до союзників і скарг на життя проводиться цікава думка. . Мовляв, для зміни української території ...