Навіть якщо будуть збивати: РФ вирішила масово задіяти авіацію в Україні, - ЗМІ

Російська армія вирішила масово застосовувати на війні в Україні авіацію, яку до цього берегла. Росіяни розраховують, що це додасть проблем Збройним силам України, попри те, що літаки і вертольоти будуть також "масово збивати". Про це пише російське видання "Важливі історії" з посиланням на близьке до Міноборони Росії джерело, передають Патріоти України.

"Раніше авіацію берегли, вона майже не залітала у зону дії української ППО. Тепер вирішили змінити тактику", - заявило джерело.

Він вказав на те, що у Міноборони РФ як і раніше є перевага в авіації над ЗСУ.

За даними західної розвідки, Росія накопичує поблизу українського кордону літаки і вертольоти. Це може свідчити про те, що Москва вирішила задіяти авіацію для підтримки наземного наступу своїх військ.

За інформацією майора запасу Нацгвардії, ветерана російсько-української війни Олексія Гетьмана, російські війська зосередили близько 400 літаків і 300 вертольотів біля кордону з Україною.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...