Навіть Янукович обурився: Остап Ступка разом з сином Дмитром грали в російському відверто антиукраїнському фільмі "Ми з майбутнього-2", - Голобуцький

"Суд присудив Остапу Ступці, що вчинив п'яне ДТП, нічний домашній арешт на 60 днів (22:00-6:00) - той "рішенням суду задоволений і вже завтра гратиме в театрі". Якраз згадався один епізод 13-річної давності, за "раннього Януковича", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"2009-го Остап Ступка разом з сином Дмитром грали в російському пропагандистському відверто антиукраїнському фільмі "Ми з майбутнього-2". Грали "злобних бандерівців", які нажирались самогоном і "звично вчиняли страшні звірства", зокрема щодо НКВДистів.

Треба розуміти ступінь антиукраїнськості фільму: навіть для влади Януковича (котрий на момент початку прокату вже 1.5 місяці був президентом) це виявилось занадто. Ще раз: Янукович не пустив в прокат фільм за антиукраїнськість (однак до суду все ж розпорядився не подавати - хоча були такі думки і обвинувачення підготували)!
Але Ступці було нормально: а шо такоє, "харчєваться я ґдє буду?!". В сенсі, якщо точною цитатою: "Якщо ти актор, то мусиш працювати. Ідеологія - це одне, а робота і гонорари - інше". То можливо шаблон так і в'ївся зі сценаріїв ФСБ: "набухатись і творити всіляке"?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знову про фортифікації

вівторок, 14 травень 2024, 1:45

Коли Збройні Сили у вересні 2022 року прорвали лінії російських загарбників на Харківщині і блискавичним ударом звільнили область, було чимало жартів з російських обіцянок повернутись. . Хоча росіяни нікуди не ділись. Закопались, накопичились і знов л...

"Манна небесна" щедро сиплеться на "кварталівців" за новою схемою: Компанія режисера "Слуги Народу" отримала з бюджету менше ніж за рік вже 750 млн грн (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:40

Новоспечений мультимільйонер не зміг пояснити суті свого раптового і щасливого бізнесу. В кіно він розуміється набагато краще ніж в отій бісовій інженерії, котра несе золоті яйця зеленого кольору. Нащо з Мінкультури під час війни тягнути десятки мільй...