Навіть не перевірив, чи є вода: Палаючий окупант вирішив загасити себе, кинувшись у колодязь (відео)

Опинившись біля колодязя, окупант вирішив, що це його порятунок (Фото:Скріншот відео sternenko/X)Відомий український блогер і волонтер Сергій Стерненко опублікував вельми повчальне відео про незавидну долю загарбника, який зазіхнув на чужі території, передають Патріоти України.

Вистеживши імпровізоване лігво, яке той облаштував собі серед руїн зруйнованого ЗС РФ села, бійці 47-ї окремої механізованої бригади ЗСУ відправили до нього у гості свій FPV-дрон, який влаштував там справжнє фаєр-шоу.

Однак, як не дивно, на цьому все не закінчилося. Якоїсь миті охоплений полум’ям окупант вискочив зі своєї нори, ніби чортик із табакерки, і помчав уперед, марно намагаючись загасити на собі вогонь, доки не опинився біля колодязя. Вирішивши, що це і є його порятунок, росіянин стрибнув униз.

18+

Утім, чи була там узагалі вода, або ж на нього чекало лише висохле кам’янисте дно, достовірно невідомо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бої у Красногорівці: чому місто важливе для оборони, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 7:15

За повідомленням Генштабу ЗСУ, за останню добу на Новопавлівському напрямку оборонці продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Водяне, Парасковіївка та західніше Побєди Донецької області, де ворог 13 разів нам...

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...