Навіть не розмінували: Як виглядає зараз "Азовсталь" у Маріуполі (відео)

Гігантський завод "Азовсталь" в окупованому Маріуполі стоїть зруйнований і занедбаний. За цей час його навіть не розмінували. На відео з території заводу, яке опублікували у ворожих пабліках, звернув увагу український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

За його інформацією, залишки обладнання просто іржавіють. Росіяни пиляють їх на метал і вивозять. "Металу так багато, що доведеться вивозити роками. Прийти, все знищити, пограбувати та кинути – національна ідея російських імперців", – зазначив Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чекаємо на "привіт" від ЗСУ: Північнокорейські військові облаштували полігон поблизу Маріуполя і почуваються там в безпеці, — партизани (мапа)

неділя, 13 жовтень 2024, 22:55

В окупованій частині Донецької області наразі знаходяться військовослужбовці з КНДР. Їх перебування на цій території встановили представники українського партизанського руху, передають Патріоти України. "Повідомляється про активну роботу трьох полігоні...

"Лапті Аладіна" я тут, а ти де?": Речник ЗСУ в Курській області звернувся до одіозного командира кадирівців (фото)

неділя, 13 жовтень 2024, 21:59

Представник української військової комендатури в Суджі Олексій Дмитрашківський зробив красномовне фото біля послання жителів міста до одіозного командира кадирівців Апті Алаудінова. Відповідне фото він опублікував на своїй сторінці у Facebook, передают...