"Навіть не знав раніше, як він виглядає": Валерій Харчишин розповів, як зіткнувся з Монатіком у готелі у Варшаві

Лідер гурту Друга Ріка Валерій Харчишин в інтерв'ю подкаст-шоу Король Твого Міста зазначив, що йому соромно за російськомовний трек Скажи, який він випустив у дуеті з Вірою Брежнєвою у 2013 році, передають Патріоти України.

«Це єдина наша пісня, яка вийшла російською. Мені за неї дуже соромно, але вона не вийшла в жодному альбомі. Творчо вона має якийсь сенс і це навіть використовувалося для допомоги дітям. Є благодійність у тому кліпі, який ми зняли разом із Вірою. Мені соромно за мову. Там лягала російська. Ми не повинні були цього робити, соромно», — зазначив музикант.

Харчишин також розповів про зустріч з Монатіком за кордоном. «Зустріч із Монатіком у Польщі була цікава. Коли я вийшов із ліфта одного з готелів у Варшаві, до нас підійшов хлопець бородатий, я його не впізнав. Ніколи не спілкувалися. Він почав говорити першим. Я вже розумію, що це Монатік. Я не знав, як він виглядає. Для мене не цікава була ця культура взагалі. Телебачення не дивився. Може, через те, що я раніше бачив його без бороди. Наживо не бачив, а тут стоїть хлопець 1,5 метра. Я розповів, що ми виступили в країнах Балтії.

Розповів, де концерти були успішні й де менш успішні. А він каже, що в них у деяких країнах було дуже класно. Я кажу, що розумію. Що ці країни напхані ватою російськомовною, яка попри те, що живе в ЄС, все одно молиться на Путіна. І кажу, що він був частиною тієї культури, співав російською. Кажу, що він прийшов до них додому. Тому вони прийшли на його концерт. А нас знала якась маленька частина українців. А він мені каже: „Ні, у нас програма україномовна“. Я кажу: „Ну зараз так, молодець. Але ти став популярним завдяки російськомовним пісням. Тому тебе сприймають як частину російського інформаційного простору“», — розповів музикант.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...