Навіть посадили поруч: На "Міс Всесвіту" намагалися "подружити" українку і росіянку (фото)

18 листопада відбудеться масштабний конкурс краси "Міс Всесвіт", який цього року пройде в Сальвадорі. Учасниці вже прибули на локацію і навіть встигли познайомитися, передають Патріоти України.

Україну цього року представляє Ангеліна Усанова. Дівчина вже побувала на вечірці-відкритті, де її посадили поруч з учасницею з Росії. Судячи з усього, це не сподобалося Усановій, що можна помітити по її виразу обличчя.

Варто зазначити, що росіянка прийшла в сукні багряного кольору. Її образ вийшов дуже символічним, адже Росія нещадно бомбить українські міста і влаштовує геноцид нашого народу.

Крім того, росіянка заявила, що представляє країну з "найбільшою культурою". Однак вона забула додати, що культура РФ - це ґвалтувати, грабувати, вбивати, знищувати.

Чим відома Ангеліна Усанова

Ангеліна Усанова - переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2023". Представить Україну на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт 2023" 18 листопада 2023 року в Сан-Сальвадорі.

Крім того, Усанова є співачкою, автором пісень, музикантом. Пише і виконує пісні на тему миру, екології та кохання. Також вона володіє статусом майстра йоги.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...