Навіть скептикам це сподобалося: Українська балерина показала кохання з рідним чоловіком

Катерина Кухар нікого не залишає байдужими. Від її колючих і влучних коментарів на шоу "Танці з зірками" часом кидає в жар навіть досвідчених артистів. Крім зйомок у програмі, Кухар встигає давати майстер-класи, концерти та інтерв'ю.

Поруч із Катериною завжди коханий чоловік і партнер по сцені - Олександр Стоянов. Нещодавно чуттєві фото однієї з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу з'явилися на сторінках грудневого випуску глянцевого видання Elle. Кадри з'явилися і на сторінках подружжя в Instagram. Побачене вразило навіть скептиків, передають Патріоти України.

На одному з фото обличчя Кухар і Стоянова були відображені впритул один до одного крупним планом - подружжя пронизливо дивляться в об'єктив. Крім того, балерина зізналася, як багато для неї означає кохана людина."Йому важливо, щоб я смачно поїла і це повинні бути тільки самі свіжоприготовані продукти ... Якщо мої ноги втомилися і болять після пуантів, він завжди зробить масаж і відчує кожен м'яз, як досвідчений і висококласний масажист. Чоловік, який заради своєї коханої жінки готовий бути ким завгодно. Чоловік, який дарує жінці КРИЛА!" - зворушливо написала Катерина Кухар.У коментарях до опублікованих фото підписники писали, що це і є справжнє кохання, про яку мріють багато пар. Але вони не готові, як Кухар і Стоянов, жертвувати чимось заради щастя один одного.

"Неймовірно, красиво ... Будьте Благословенні завжди і всюди", "А ви виглядаєте разом на всі 100% Ви дуже красива пара!!!", "Красиве фото. І пара дуже красива. Обожнюємо вас", "Ви неймовірна пара", "Ви любов і натхнення", - пишуть шанувальники пари.

"Ніколи не любила Кухар, але ці фото чудові", "На шоу Кухар така виразка, а тут чуттєва, красива", "Не очікувала, що напишу комплімент, але тут Кухар виглядає просто бомбезно!!!", - коментують в мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...