Навіть у Києві не обійшлось без інцидентів на "9 мая", - Голобуцький

"Навіть в Києві не обійшлось без інцидентів на "9мая": пара ряжених дебілів-пенсів припхались до Вічного вогню в Києві (так, він досі є і досі відбиває власне совкові наративи, а не нашу трагедію і шалені втрати - і, можливо, з цією штукою варто щось зробити). Пілотки, портупейки, медальки - повний набір косплею", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Косплею - бо, як хто забув, з кінця їхньої "Вєлікой Отєчєствєнной" минуло майже 89 років, а з кінця 2СВ - 88 років. Тобто, учасникам, навіть котрим піонерам-партизанам, мало би бути за 100 років. А ці більше схожі на котрих заслужонних партпрацівників чи гебістів останнього десятиліття існування СССР.

Але косплеєри - то таке, поліція відреагувала дуже швидко. Та й що там тих протоколів про адмінку складати (так, на жаль, до СІЗО з отаким не тягнуть зараз). Гірше, що в Києві на 11-му році війни, між повітряними тривогами знайшлись з півтора десятки совків - голосних і нахабних. Котрі наїздили на поліцію і виправдовували ворожу пропаганду.

--

"Довєлі людєй Бог знаєт до чєго! Будьтє людьмі! Закони ідіотскіє - забєрі мєня, расстрєляй!". "Мнє абідно - нє нада троґать людєй пажилих! Хачю-крічю! Пазоріщє такой странє і такой паліции!", "А ми - народ, ми імєєм право!".

--

Я дуже здивуюсь, якщо серед цього натовпу колаборантів не знайдеться осіб, що підтримують зв'язки з Росією. І, відповідно, залучені до агентурної роботи ворожих спецслужб. Ні, частина, безумовно, діяла суто з вродженої тупості й нахабства. Але, ймовірно, не всі.

На місці інциденту цих "товаріщєй" ніхто не затримав. Але, теоретично, кожного варто було би знайти для вдумливого вивчення діяльності і зв'язків.

--

До речі, не знайшлось нікого, хто став би на захист поліції і закону. Чи бодай просто висловив обурення совкодрочерам і колаборантам в очі. Зате відео негайно злили "Стране.уа", котра й стала на захист "любителів символіки СССР" та "Дня Побєди".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...