Навіть Вінні Пух з синьою кулькою був переконливіший - і то бджоли не повірили. Чи кремлівські пропагандисти вважають нас тупішими? - політтехнолог Голобуцький

Жоден з телеканалів Медведчука ні копійки не заробив на своїй діяльності. Натомість коштував грубих грошей своєму реальному власнику.

"Прямо зараз спільна YouTube-аудиторія "трьох підрозстрільних" - в межах 23 000 глядачів. Це 21.20, все ще прайм-тайм. Загалом цифра коливається в межах 23-25 тисяч. Це не надто відповідні цифри для "впливових" і "масових" телеканалів. Тобто, вони цілком замінні, як бачимо: конкурентів у відповідній ніші вистачає, щоб глядач мав куди перемкнутись", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Варто розуміти: панівна більшість глядачів – це пасивна аудиторія. Котрій в пасивному режимі згодовували прокремлівську жуйку – і аудиторія до цієї жуйки звикла. Така пасивна аудиторія ніколи не встане на підтримку телеканалу. А лише пошукає іншу жуйку. Задача держави – щоб ця альтернативна жуйка такої самої якості (бо де в нас з’явитись кращій?) була хоча би не антиукраїнською.
Зрештою, із забороною ВКонтакте і решти «Яндексів» також ніяких революцій не відбулось: крихітна частка принципово лояльних знайшли технічні методи обходу заборони, решта перенесла свої фоточки, рецептики і милі банерочки з кицями на ФБ.
Альтернативним забороні рішенням могло би бути запровадження державного мита за право перегляду «телеканалів спец.категорії у воєнний час». Вистачило би навіть гривень 200-500, щоб аудиторія моментально скоротилась на 99%. І ті самі вчорашні глядачі самі би голосно вимагали в провайдерів негайно викинути цю пропозицію зі стандартного пакету, бо вони не хочуть платити за таке гроші!
От тому й мітингів на підтримку NewsOne, ZiK та 112-го не помітно. Навіть одиночних пікетів чи котрих флешмобів. Навпаки: народ вимагає добити тему – закрити і «Наш» також.
А щодо пафосних закликів і заяв «ми звернемось до ЄС» тощо... США цілком підтримали наявні заходи. Зрештою, розчистка інформаційного поля від кремлівської пропаганди – адекватна умова для повноцінного входження сюди Америки. Та й загалом це абсурд, очевидний не тільки нам: на 8-му році війни вільна ворожа пропаганда, при тому через стільки каналів одразу.
Це ж ні разу не «журналістика», не «свобода слова» і не «бізнес» - а чиста пропаганда. Жоден з цих телеканалів ні копійки не заробив на своїй діяльності. Натомість коштує грубих грошей своєму реальному власнику. А зараз вони просто звично пробують підмінити поняття: вимагають від всіх погодитись з їхньою брехнею «ми – просто новинні телеканали».
Але чесно, навіть Вінні Пух з синьою кулькою був переконливіший – і то бджоли не повірили. Чи кремлівські пропагандисти вважають нас тупішими від бджіл?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Новоросійську пролунали вибухи: В порту атаковані ключові термінали перевалки нафти та нафтопродуктів РФ на Чорному морі

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:40

В Новоросійську (Краснодарський край, Російська Федерація) пролунали вибухи. В районі міста нібито працюють системи протиповітряної оборони через атаку безпілотників. Про це у п'ятницю, 17 травня, пишуть місцеві Telegram канали. . Під удар, попередньо...

Народні прикмети на 17 травня: Жінкам варто бути обережними з волоссям, щоб уникнути проблем зі здоров'ям

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:05

Православна церква України 17 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола від 70-ти Адроника і патріарха Стефана Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мученицю Пелагію Тарсійську. . Наші предки присвячували це народне ...