Навколо Авдіївки дуже багато ворожої сили, у противника немає снарядного голоду, - керівник ВЦА

Віталій Барабаш, керівник Авдіївської міської військової адміністрації, зазначив, що у ворога нема проблем ні з боєкомплектами, ні з особовим складом. Про це він повідомив в етері Еспресо, передають Патріоти України.

"Дуже багато навколо Авдіївки ворожої сили, немає якоїсь точної цифри, щоб можна було її озвучити, але їх дуже багато. Нема у них проблем ні з боєкомплектами, ні з особовим складом. Останнім часом не дуже у них їде техніка, хоча вона є, але не така чисельна. Нема цього снарядного голоду у ворога, як кажуть деякі експерти", - прокоментував керівник Авдіївської міської військової адміністрації

Віталій Барабаш додав, що інколи хочеться запросити таких експертів до Авдіївки та Бахмута, щоб вони знали, які речі озвучувати.

"Бахмут, Авдіївка, Лиман - у цих містах не спостерігається снарядного голоду у противника. Наведу приклади, декілька днів тому по Авдіївці було завдано більш як 250 обстрілів, по Бахмуту – понад 300, Лиман – більше за 600. То ж про який снарядний голод ми можемо говорити? ", - сказав Барабаш.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...