Навпроти домашньої церкви спікера Джонсона з'явився великий рекламний щит із фото зруйнованої баптистської церкви в Бердянську, - політтехнолог Голобуцький

"Тепер і The Financial Times підтвердила, що саме євангельські християни допомогли переконати спікера Джонсона розблокувати допомогу Україні: в останній тиждень лютого навпроти домашньої церкви Майка Джонсона в Бентоні, Луїзіана, з'явився великий рекламний щит з біблійним віршем "Для таких часів, як ці" - і фото зруйнованої баптистської церкви в Бердянську. А також ім'я спікера", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Повідомляють, що рекламу було оплачено українською правозахисною групою Razom - це вони вирішили апелювати до глибокої християнської віри Джонсона.
==
Це те, що ми давно вже мали би враховувати: лобізм в Америці - це дуже серйозне і масштабне явище, неймовірно впливове. І нам варто би було не оплачувати якісь глобальні програми, які все одно не дають результатів. А тиснути отак точково.
Скажімо, просто оплатити кілька рекламних щитів в Індіанаполісі, в окрузі Вікторії Спартц: "Продала Україну - продасть і Індіану". І писок Спартц. Це суто з точки зору політтехнолога порада".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Щиро бажаю, щоб так само "народжувалося життя" в твоєму місті": Андрій Бєдняков висміяв ведучу з РФ, яка їздила на ТОТ

субота, 4 травень 2024, 19:14

Український ведучий і гуморист Андрій Бєдняков публічно висловився про російську телеведучу, блогерку Настю Івлєєву, яка днями зганьбилася своєю пропагандистською позицією, передають Патріоти України. Так, у своєму фотоблогу Андрій іронічно звернувся д...

Пролунав вибух і почалася пожежа: У Бєлгороді на будинки впала ракета, яку окупанти запускали по Харкову

субота, 4 травень 2024, 18:14

У російському Бєлгороді вдень у суботу, 4 травня, пролунали вибухи, після чого загорілися будинки. Місцева влада повідомляла про ракетну загрозу. Про це написав губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков, передають Патріоти України. За його вер...