"Навряд чи це дурість, більше схоже на одну з продуманих акцій ФСБ": Політтехнолог Голобуцький - про гімн РФ у Києві

"Вчора прямо в центрі Києва, близько стадіону "Олімпійський" дві ідіотки на камеру співали гімн держави-агресора РФ - практично на території військового шпиталю, попри наших поранених бійців. Ідіотки - це якщо м'яко оцінювати. Проте навряд чи це дурість, більше схоже на одну з продуманих акцій ФСБ з промацування ситуації і випробування українців на реакцію", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це поки до виборів 10 днів, то співали дві "особи з пониженою соціальною відповідальністю" і в Києві. А після виборів, коли ОПЗЖ цілком законно візьме під контроль десь третину України, гімн РФ співатимуть хором, державні посадовці і депутати, на центральних площах міст і селищ, під потужний звуковий супровід.
І офіційний Київ так само утримається від реакції. Бо оцим двом разом з оператором, котрий то знімав, вказав на їхню докорінну неправоту звичайний перехожий. Не поліцейський і не сбушник".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...