Навряд чи Зеленський буде далі президентом України, й не факт, що його місце займе Залужний, - Портников

Журналіст Віталій Портников аналізує, чи посяде Валерій Залужний пост президента України та чи оберуть українці Володимира Зеленського на другий термін, передають Патріоти України.

"Питання не в тому чи є людина телевізійним актором, генералом чи банкіром, питання в тому, наскільки в цієї людини є політичний хист. Якщо в тебе немає хисту - ти не станеш актором, якщо в тебе немає хисту - ти не станеш політиком. Ця людина може як бути політично обдарованою, так і не бути - це абсолютно очевидна історія", - вважає журналіст.

Він згадав історії, коли виняткові генерали ставали політиками й рятували свої країни, втім так було не завжди: "Знову таки, до того моменту, поки людина не очолить країну, ти ніколи не дізнаєшся. У самому факті обрання людини з військовою освітою чи з генеральськими погонами очільником держави - немає нічого негативного, питання виключно в тому, як ця людина впорається з викликом".

За словами Портникова, військова освіта дає можливість планувати управління, але водночас не передбачає розуміння варіативності ситуації й поваги до іншої думки. "Якщо ви запитуєте про Валерія Залужного - це виключно залежить від того, що буде відбуватися якщо він буде займатися політикою і стане президентом України. Чи може це відбутися? - Звичайно. Хтось буде президентом України після закінчення війни й після президентських виборів. Навряд чи це буде чинний президент, я вам відразу чесно скажу, якась людина, швидше за все, виграє у чинного президента навіть, якщо він буде учасником виборів - це закон війни. Але чи буде це Валерій Залужний - я не знаю, це може бути абсолютно інший вже варіант", - підсумував журналіст.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...