Нажахані моряки Путіна волають "Полундра!": Кораблі ЧФ ВМС Росії були атаковані модифікованими дронами за сотні кілометрів від своєї бази у Севастополі

Міноборони росії інформує про атаку кораблів чорноморського флоту надводними дронами за 340 кілометрів від Севастополя. Йдеться про те, що патрульні кораблі держави-агресора "Сергій Котов" и "Василь Биков" були атаковані трьома морськими безекіпажними катерами ЗСУ.

"Усі дистанційно-керовані катери були знищені вогнем зі штатного озброєння російського корабля. Обидва кораблі продовжують виконувати поставлені завдання", - звично для першого повідомлення такого роду стверджують у Шойгу. Адже московська пропаганда все "збиває" у повітрі та "топить" на морі, поки не відкрилося інше.

Треба відзначити, що морський дрон, фото котре наводить міністерство війни путіна значно відрізняється відрізняється від того, що демонструє Україна на віськовій виставці у Стамбулі під назвою Magura V5 та відзнято американськими телевізійниками на одній з баз ВМСУ, зазначають Патріоти України.

Magura V5

Зокрема в контурі плавзасобу виділяється надбудова невідомого призначення, яку вінчає навігаціне обладнання. Нагадаємо морські дрони MAGURA V5 (без надбудови) здатні нести до 320 кг вибухівки на відстань до 800 кілометрів з швидкістю до 80 км/год.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бійці 92-ї ОШБр під Куп'янськом знищили 40 ворожих бронемашин, що атакували українські позиції (відео)

субота, 28 вересень 2024, 23:25

Бійці підрозділу "Ахілес" із 92-ї ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка відбили механізовану навалу окупантів на куп'янському напрямку та знищили чи вивели із ладу 40 ворожих бронемашин із 50. Відеозапис із фрагментами бойової роботи українських воїн...

У Росії з'явився новий "Пригожин", котрий грозиться дійти до Москви

субота, 28 вересень 2024, 22:55

У серпні в публічному просторі замиготів глава ПВК Паладін Георгій Закревський, якого називають "другим Пригожиним". Однак навряд чи він або будь-хто інший зараз здатний організувати подібний заколот у країні-агресорі Росії. Про це заявив політолог, до...