НАЗК розпочало перевірку способу життя генерала СБУ Вітюка

Національне агентство з питань запобігання корупції проводить перевірку способу життя начальника Департаменту кібербезпеки СБУ, бригадного генерала Іллі Вітюка. Про це повідомляє "Слідство.Інфо", передають Патріоти України.

Підставою для такої перевірки стало розслідування "Слідство.Інфо", у якому журналісти виявили, що родина Іллі Вітюка володіє нерухомістю, ринкова вартість якої щонайменше 25,5 млн грн (за курсом на момент купівлі).

"З метою встановлення відповідності рівня життя Вітюка І.А. з наявним у нього та членів його сім’ї майном та одержаними ними доходам Національне агентство (…) здійснює моніторинг способу життя зазначеного суб’єкта декларування", — повідомили у пресслужбі НАЗК.

У розслідуванні журналісти повідомляли, що у грудні 2023-го дружина Іллі Вітюка придбала квартиру на 195 кв. м у столичному ЖК преміум-класу. Ринкова вартість такої оселі — 21,5 млн грн.

Крім того, невдовзі після призначення Іллі Вітюка на посаду очільника Департаменту його дружина зареєструвала ФОП і почала заробляти значні кошти. Так, у 2022 році жінка заробила 9,4 мільйона гривень та 13,4 у 2023 році.

Мати посадовця, яка працює лікарем, також володіє нерухомістю у київських ЖК. Ринкова вартість квартир по курсу на момент купівлі – понад 4 мільйони гривень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракетний удар по Одесі: Пораненого екс-"регіонала" Ківалова забрала швидка - ЗМІ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:27

В Одесі під час сьогоднішньої ракетної атаки поранено колишньго депутата Верховної Ради Сергія Ківалова За словами очевидців, літнього чоловіка забрала швидка с кровотечею, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН джерела у правоохоронних орга...

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...