"Назва "П'ятдесят відтінків сірого" дуже підходить Росії. Але виключно через колір", - Сазонов

"Учора президент Франції Емманюель Макрон прибув до Казахстану. Зустрівся з президентом Касимом-Жомартом Токаєвим і похвалив того за відмову бути «васалом будь-якої влади». Гарний хід цілком у східному стилі. Комплімент точно сподобався. Проїхали і забули? Зовсім ні. Дехто в Москві тупо і вперто продовжує вважати Казахстан своїм васалом і боржником", - пише політолог Кирило Сазонов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ви будете сміятися і легко вгадаєте – так, росія одразу ж висловила стурбованість. Сумна конячка з російського МЗС Сергій Лавров заявив, що Захід намагається відтягнути від РФ «сусідів, друзів і союзників». Оскільки ось прямо зараз я не можу дати Лаврову шматочок цукру, спробую заспокоїти його на словах. Тпру, не переживай так за союзників. Ніхто не забере у вас Північну Корею, Еритрею або друзів із ХАМАСу.

Так, список союзників росії сьогодні викликає жалість і глузування. Тому що всі розповіді кремлівської пропаганди про союз із Китаєм – повна нісенітниця. Китай це велика і сильна країна. З впливом і статусом. А росія для Піднебесної ще один слабенький сусід. Щось середнє між слухняним васалом і їжею – як піде, такий сценарій і буде.

Колишні республіки СРСР? З Грузією, Україною та Молдовою військові конфлікти й окуповані території. Країни Балтії давно в НАТО і реагують на будь-які спроби наблизитися дуже агресивно. Азербайджан пішов дружити з Туреччиною. Вірменія розчарована зрадою Кремля і теж хоче дружити із Заходом. Середня Азія орієнтується на сильний Китай. Все?

З реальних союзників у Росії дійсно залишилися Еритрея і Північна Корея. З колишніх республік петляє і переляканий диктатор Лукашенко в Білорусі. Ненадійний. У принципі, у всіх зовнішньополітичних провалах росія сама винна. Своїм шовінізмом, блефом із посередніми картами і категоричним небажанням змінюватися і дорослішати. Сказано для нетямущих: «Не можеш любити – сиди і дружи».

Але дружити росія не вміє і не хоче. І намагається зображати полум'яну пристрасть з елементами насильства. Жалюгідне видовище у виконанні старезного імпотента... Назва «П'ятдесят відтінків сірого» дуже підходить цій країні. Але виключно через колір...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...