Названо троє найкращих чоловіків за знаком Зодіаку - турботливі, надійні і не звикли брехати

Найкращими чоловіками, з погляду астрології, вважають Козерогів, Левів і Раків. Астрологи вбачають, що побудувати тривалі й успішні стосунки з більшою ймовірністю вдасться з представниками саме цих трьох знаків зодіаку. Ці чоловіки більш турботливі, надійні, поступливі і не звикли брехати, пише сайт Her way, передають Патріоти України.

Козеріг

Цей знак не любить інтриг і коли партнерка грає з ними. Якщо йому щось потрібно, він бере це. Або домагається, йдучи до мети до переможного кінця. Козеріг – найбільш турботливий і відповідальний чоловік з усіх. Якщо він говорить, що прийде о 17:00, то він буде чекати на місці вже о 16:45. І навіть з оберемком квітів. Для Козерога сім'я – на першому місці. Він зробить навіть неможливе, щоб захистити своїх близьких, і ніколи не підведе їх.

Рак

Раки дуже чуйні й турботливі люди. У любовних взаєминах вони завжди викладаються на всі сто. Вони завжди зроблять все можливе для коханої жінки і будуть намагатися робити її щасливою щодня. Це турботливі чоловіки та віддані батьки. З них виходять найкращі тати.

Лев

Чоловік-Лев – завжди хороший вибір, якщо потрібен партнер, який у всьому чесний. Коли він закоханий, то може здатися власником, але це тому, що не впевнений, чи любить його партнерка так само сильно. Леви зазвичай стають прекрасними супутниками життя і відмінними батьками. Вони пожертвують всім заради своєї сім'ї і ніколи не пошкодують про це.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ветеран СЗР назвав країни, які можуть допомогти Росії напасти на сусідів у Європі

субота, 27 квітень 2024, 17:44

Союзники України на третій рік війни почали розуміти, що Росія становить для них загрозу. І допомога США на $61 млрд вказує на те, що червоні лінії для Заходу поступово стираються, а це грає на користь Україні. Про це в інтерв’ю «Телеграфу» розповів ве...

Агресору урізали наступальний потенціал: На Росії знищено склад з модулями для КАБів - війскор (відео)

субота, 27 квітень 2024, 17:16

Під час атаки на військовий аеродром Кущевська у Краснодарському краї РФ було знищено склад обладнання для переобладнання бомб. Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram в суботу, 27 квітня. . "На аеродромі в станиці Кущевська сьогодні (в...