Названо три найбільш "містичних" знаки Зодіаку - рік Бика втілить їх таємні мрії

На думку астрологів, є три знаки Зодіаку, які виділяються особливою містичністю. Вони стверджують, що Рак, Скорпіон і Риби - найбільш таємничі знаки з усіх. Порталу kp.ru астрологи розповіли, чого очікувати представникам цих знаків в 2021 році, передають Патріоти України.

Рак (з 22 червня по 22 липня)

Раки постійно турбуються про все. У 2021 року ви будете надавати менше значення тому, що проходить повз, а будете концентруватися на тому, що дійсно має важливе значення.

Представників цього знаку чекає сильне любовне розчарування, але це повинно буде статися, щоб в життя прийшло по-справжньому ваше.

Скорпіон (з 24 жовтня по 22 листопада)

Новий рік може дати дуже гарні результати для людей цього знака в фінансовій сфері. Також ви зможете налагодити особисту сферу.

2021 рік стане часом численних подорожей, як по роботі, так і по відпочинку.

Риби (з 20 лютого по 20 березня)

2020 рік був дуже непростим для Риб, але в ньому ви змогли і знайти мудрості, і накопичити нового досвіду, і обзавестися зайвими коштами.

Ваша спокійна споглядальність знайде велику підтримку у Всесвіті і вона випише вам багато хорошого в рік Бика. Вас чекають подорожі, нові знайомства, та й просто моменти щастя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Італія надасть Україні новий пакет військової допомоги - La Repubblica

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:27

Уряд прем'єр-міністрки Італії Джорджії Мелоні схвалив надання Україні нового пакету військової допомоги напередодні саміту G7 в Апулії, який розпочнеться 13 червня. Про це повідомляє La Repubblica з посиланням на джерела. Туди має увійти ЗРК SAMP-T, пе...

"Враження на все життя": Скандальна російська блогерка відсвяткувала день народження на Донбасі (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:14

Відома російська телеведуча та блогерка Настя Івлєєва, яка підтримує розпочату Росією криваву війну, порушила мовчання. Путіністка вперше за тривалий час дала інтерв'ю, де розповіла, як "відсвяткувала" своє 33-річчя, передають Патріоти України. Настя І...