Названо знаки Зодіаку, які зустрінуть справжню любов в липні

У липні Близнюків і Стрільців чекають зміни в особистому житті, проте вони не завжди будуть позитивними - Венера в Нептуні в цьому місяці може створювати плутанину в почуттях, і майбутні партнери можуть виявитися не зовсім відверті і чесні. Про це заявила відомий астролог Наталя Коляда, передають Патріоти України.

Так, вона закликала бути більш пильними до нових романтичних зустрічей в липні, щоб не приписати партнерові почуттів, яких у нього немає. До кінця місяця, за словами фахівця, у Близнюків і Стрільців може наступити важке "любовне похмілля".

"Закохавшись, ви можете приписувати тому, кого кохаєте, відповідні почуття, яких насправді у нього немає. Ось таку неприємну любов Близнюки і Стрільці можуть зустріти до 27 липня. Після 27 липня ситуація зміниться. Венера прийде в себе і згадає, що повинна приносити людям гармонію і радість, а не проблеми. Але вона мало що зробить за дні, що залишилися до кінця місяця. Близнюки і Стрільці хіба що встигнуть прокинутися і тверезо оцінити особисту ситуацію", - повідомила астролог.

Також Наталя Коляда вказує, що романтичні відносини можуть зав'язатися у Козерогів і Водоліїв - вони можуть зустріти "помітну, обдаровану людину" і стати об'єктом красивих залицянь. Козерогам слід готуватися до сильних вражень з 1 по 12 липня, а ось за молодого місяця 20 липня їм потрібно бути уважнішими - в цей день нові особисті знайомства можуть зіткнутися з серйозними перешкодами. Щасливі дати Водоліїв у липні - з 25 по 29 число, однак і тут можливі невеликі проблеми - партнер може виявитися занадто нав'язливим і намагатиметься привласнити весь час свого об'єкта.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...