Не 2023-й: Відомий таролог назвала рік закінчення війни в Україні

Таролог Яна Тимощук зробила розклад на картах Таро і визначила, що повномасштабна війна в Україні може закінчитися тільки через два роки, передають Патріоти України.

Як розповіла експерт на своєму YouTube-каналі, повне припинення війни може бути з 2025 року. Але вже з липня 2023 року в Україні почнеться більш сприятливий період, так би мовити, перші дзвіночки нашої перемоги.

"Ми будемо відчувати силу і зрушення в травні. 15 аркан "Диявола", яким володіє Російська Федерація, що увійшла на наші території, закінчується саме в травні. Влітку буде набагато простіше", - сказала Тимощук.

Таролог напророкувала страшний період у війні

Раніше Яна Тимощук сказала, що Росія готується до нового наступу на Україну, триватимуть і бомбардування міст. Тому експерт закликає не відвідувати місця великого скупчення людей в лютому.

За її словами, найнебезпечнішими містами в лютому є Запоріжжя, Одеса, Мелітополь, Київ, Суми, Житомир, Вінниця та Краматорськ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....