Не бачу людей - не бачу проблеми? Онуфрій не прийняв батюшок, які просили його порвати з Москвою (фото)

Запланова зустріч священників Української православної церкви московського патріархату (УПЦ МП) з митрополитом Онуфрієм щодо остаточного розриву з РПЦ, так і не відбулася. Про це пише телеграм-канал «Веселий піп», передають Патріоти України.

«При цьому приїхавші до Феофанії священники змогли 1,5 години поспілкуватися з єпископом Марком, який є одним з найближчих сановників до митрополита Онуфрія. Марк пообіцяв передати митрополиту Онуфрію основні меседжі та найближчим часом зорганізувати зустріч підписантів з київським митрополитом УПЦ», – йдеться у повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

СВО йде "за планом": Як виглядає великий цвинтар російських окупантів у Курську (відео)

субота, 28 вересень 2024, 15:30

У Курську на території Північного цвинтаря величезна кількість могил російських окупантів, які воювали в Україні та були там ліквідовані. Відео, зняте на цвинтарі, розповсюджують у соцмережах, передають Патріоти України. "Старі психопати, які відправил...

Російське посольство хотіло показати фото літака F-16 "збитого в Україні", але щось пішло не так

субота, 28 вересень 2024, 15:16

Російське посольство в ПАР видало фото літака F-16, що впав у 2019 році в Каліфорнії, за фото винищувача, який зазнав аварії в Україні в серпні 2024 року. Фотофейк посольство опубліковало на своїй сторінці у соцмережі Х, передають Патріоти України. На ...