"Не бачу позитивного сценарію": Арестович прогнозує "збройний майдан" в Україні

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович назвав три варіанти розвитку подій в Україні у 2024 році. Свою думку він висловив в інтерв'ю Rzeczpospolita, передають Патріоти України.

У своєму прогнозі на наступний рік Арестович передрік Україні «третій майдан, цього разу збройний». За такого розкладу Росія, США та Китай нібито мають домовитися про припинення боїв на території України. Однак для Києва, на думку політика, це не стане мирним результатом конфлікту, адже режим припинення вогню все одно порушувався б. Також він зауважив, що із зони бойових дій повернуться травмовані чоловіки, які «зустрінуться із суворою реальністю».

«Сума протиріч, що накопичилися в Україні за часів українського конфлікту і до нього, може бути вирішена лише за допомогою екстраординарних заходів, серед яких «умовний Майдан», – переконує Арестович.

Другий варіант, який пропонує колишній радний Офісу президента, передбачає продовження бойових дій із підтримкою західних союзників, але успіху Збройні сили України нібито все одно «не досягнуть». «Тоді ми почнемо чіплятися один одному в глотки, шукати винних», – запевнив Арестович.

Третій варіант, за прогнозом політика, – це якщо «Захід раптом схаменеться, передасть нам величезну кількість зброї та іншої допомоги». «Тоді ми перейдемо у наступ. Але, щиро кажучи, я не бачу позитивного сценарію для України у 2024 році», – каже Арестович, додаючи, що третій варіант розвитку подій швидше «з області фантастики».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...