Не бачу варіантів закінчення війни, окрім акції проти Путіна у стилі знищення Насралли, - соціолог

"Я не бачу варіантів закінчення війни й запобігання глобальній катастрофі, окрім акції проти Путіна у стилі знищення Насралли. Путін одержимий параноїдальними маревними ідеями, манією величі й переслідування. Він хоче увійти в російську історію як великий володар, який відродив імперію, який створив новий путінський Третій Рейх (після Романових і СРСР)", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Для цього йому спочатку треба знищити Україну, а потім підпорядкувати собі інші уламки імперії й країни, які входили до її сфери впливу. Така політика рано чи пізно неминуче призведе до військового зіткнення з НАТО, яке, очевидно, матиме катастрофічні наслідки.

Якщо Путіна в найближчому майбутньому не приберуть свої, це доведеться зробити чужим. Питання тільки в тому – до (тобто замість) чи після глобальної катастрофи це станеться. Хотілося б щоб до".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кадировці викрали жителя Бєлгородської області, але щось пішло не так

понеділок, 30 вересень 2024, 16:06

У Бєлгородській області кадировці захопили місцевого жителя, проте тому вдалося від них втекти, вистрибнувши на ходу з автомобіля. Про це розповіли у Telegram-каналі Astra, передають Патріоти України. Як повідомляється, приводом для викрадення 37-річно...

Росія часто програє війни, і майже завжди через внутрішню дестабілізацію, - політолог

понеділок, 30 вересень 2024, 15:45

"Як росіяни програють війни. Минулого тижня Герхард Шредер, російська прокладка, ляпнув щось типу вчіть історію – Росія ніколи не програє. Він не перший, хто розносить внутрішньо російське дебільне побєдобєсіє по світу. У чому я згідний з цим покидьком...