"Не бачить майбутнього в Україні": Колега Ольги Фреймут розкрив подробиці про телеведучу, яка поїхала від війни за кордон

Телеведучий Слава Соломка вважає, що його колега, телеведуча Ольга Фреймут, яка з війною знайшла з родиною тимчасовий прихисток у Великій Британії, не повернеться в Україну. В інтерв’ю OBOZ.UA Соломка розповів, як ставиться до того, що колишня головна "ревізорка" країни Ольга Фреймут виїхала з України не лише з дітьми, а й із чоловіком, передають Патріоти України.

"Як я можу ставитися? Люди ухвалили рішення виїхати, – каже телеведучий Соломка. – Чи подобається мені це? Не подобається. Я вважаю, що українці зараз мають бути в Україні. Але вона боїться – це її право, і якоюсь мірою Олю можна зрозуміти. Окрім того, не виключно, що вона не бачить майбутнього в Україні. Це теж її право. Думаю, вона поїхала назавжди. Мені здається, ніколи вже не повернеться. І не тільки Оля".

Я вважаю, що більшість публічних людей, які виїхали, вже не повернуться додому, – додав Соломка. – Вони ухвалили для себе це рішення. А от чи будуть там щасливі – це запитання. Я б не був. У плані професійної реалізації ніяку іншу державу, окрім України, я не бачу. У мене навіть думки не було їхати кудись з Києва. Коли все почалося, бачив, що всі виїжджають, виїжджають, виїжджають. Набрав маму: "Ти хотіла б, щоб я тебе кудись вивіз?". А вона мені: "Ти що, здурів? Нікуди не хочу їхати". Я аж видихнув".

Раніше Слава Соломка розповів пресі про те, що Ольга Фреймут виїхала за кордон не лише з двома дітьми, а ще й з чоловіком. Це сталося під час благодійного заходу переможниці "Танців з зірками" Ілони Гвоздьової. Телеведучий обмовився, що його відома колега Ольга Фреймут виїхала з України разом із чоловіком Володимиром Локотко.

Колишній генеральний директор Нового каналу, який залишив свою посаду у березні 2019 року, ймовірно до цього часу має російське громадянство. Локотко вчився в одному з московських вишів. Також він є випускником Школи телебачення "Останкіно". Володимир почав свою кар'єру в Україні в 2006 році. До цього працював у Москві, зокрема, в компанії "Газпром Медіа".

Раніше тележурналістка розповідала в інтерв’ю, що в лютому 2022 року на святкування свого 40-річчя вона полетіла в Прованс лише з двома дітьми – сином Валерієм і донькою Євдокією, а чоловік залишився у Києві. Згодом Фреймут, за її словами, переїхала до Лондона, де знайшла роботу – писала щотижневу колонку про Україну для газети Sunday Express. Як зараз живе телеведуча – невідомо. Старша донька Фреймут, Злата Мітчелл, мешкає і навчається в Америці.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Прийшла на зміну скандальним Гринкевичам: Форму для ЗСУ почала "шити" невідома компанія з капіталом у 10 тис. грн

понеділок, 20 травень 2024, 22:27

Після того, як Міноборони, через скандал, спровокований розслідуванням ДБР, розірвало контракти на постачення форми ЗСУ із компаніями родини львівських підприємців Гринкевичів, Державним оператором були укладені нові. На ринок цих речових закупівель за...

Ніхто не прийме в ЄС зруйновану війною Україну, - Олексій Кущ

понеділок, 20 травень 2024, 22:16

"Усвідомимо реальний масштаб змін для вступу України в ЄС. Я б сформулював п'ять основних пунктів", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Зниження рівня корупції до суспільн...