Не будьте наївними: Гринкевича не посадять. І ось чому, - журналіст

"Для пересічного споживача українських новин "справа Гринкевича", якого з великою помпою заарештували і звинуватили у розкрадання мільярдів на постачанні нашого війська, мала би виглядати як черговий здобуток чинної влади, яка очищує країну від корупціонерів", - пише журналіст Микола Несенюк на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але це лише у тому випадку, якщо споживач цих новин коли не повний бовдур, то принаймні частковий. Бо у хоч трохи свідомо мислячої людини "справа Гринкевича" одразу викликає купу запитань.

Найперше: як цей мерзотник, якого за останні тижні встигли проклясти чи не всі свідомі українці, проник до Міністерства оборони і отримав оті самі мільярдні контракти? Він що, спустився з неба, як прибулець із невідомої "планети зла" і затьмарив розум одночасно десяткам чиновників Міноборони?

Коли ж не вірити в те, що Гринкевич є прибульцем із надлюдськими здібностями, то отримуємо цілком звичну картину, коли на державних закупівлях безсовісно наживаються чиновники та підприємці, що діють з цими чиновниками у змові. Тому ніхто того Гринкевича не судитиме і не саджатиме. Бо тоді доведеться судити і саджати чи не все міністерство оборони! Хто ж піде на таке під час війни? А після війни буде не до того".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...