Не для активної участі у бойових діях? Жданов припустив, навіщо РФ знімає зі зберігання давні танки Т-54 І Т-55

Росіяни можуть використовувати старі танки Т-54/55 для створення укріпрайонів, повідомляють Патріоти України.

"На Запорізькому напрямку вони закопували Т-62. Для укріпрайонів вони закопують танки. Цілком можливо, вони закопають Т-54/55. Але скажу так, що у них досить слабенька броня. Коли вони створювалися, реактивної броні не було", - зазначив військовий експерт Олег Жданов.

Він допускає, що якщо ці танки по башту зарити у землю, то їх можна використовувати як вогневий засіб, а Україні просто знадобиться більша кількість протитанкових засобів, щоб їх знищувати:

"Останнім часом з'явилася інформація, що ми починаємо активно використовувати Switchblade 600, а це саме протитанкові баражуючі боєприпаси. Маленькі дрони-камікадзе саме для боротьби з броньованими засобами противника. Тому, якщо нам поставлять Switchblade 600 у необхідній кількості, нам буде все одно, скільки танків вони зариють".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: