Не їжте це і збережете 20 років життя

Яка їжа призводить до передчасного старіння.

woman eating ice cream directly out of the pint and in front of the freezer

Мало хто знає, що посприяти старінню організму можуть щоденні звички. Наприклад, звичка постійно засмагати. Також, як повідомляє Eat This Not That, є деякі продукти, які теж непомітно можуть позбавити молодості завчасно, інформують Патріоти України.

Чіпси. Вони викликають прискорене старіння через те, що в них міститься багато продуктів кінцевого глікірування (AGE). Вони утворюються при поєднанні жиру або білка з цукром. За словами дієтолога Триста Беста, крім картопляних чіпсів AGE можна також виявити в напівфабрикатах.


Морозиво. Ці літній солодкі ласощі також можуть привести до передчасного старіння через поєднання молочного жиру з цукром. Таке поєднання також порушує роботу кишечника. Тому морозиво краще замінити іншими холодними десертами, наприклад, на основі рослинного молока.


Енергетичні напої і газованої води. Багато хто використовує ці напої з метою підбадьоритися і прогнати сон. Однак вони також можуть викликати нервове тремтіння і згубно впливати на шкіру. Діючи як сечогінний засіб, вони підвищують потребу в отриманні рідини. Через брак води, а також великої кількості цукру, який міститься в одній банці такої газованої води, організм може постаріти на 20 років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...