"Не хочу дискримінації за мовною ознакою": Андрій Хливнюк висловився про мобілізацію та скандал із Іриною Фаріон

Український музикант і військовий, пілот ударного дорна Punisher Андрій Хливнюк в інтерв'ю каналу Пряма Червона також припустив, чому російський контент все ще знаходиться в українських трендах, передають Патріоти України.

«Популярність іноді живе за межами раціо. Я розумію, що вкладаються шалені гроші, щоб просувати наративи. Я один із тих людей, хто це толерував. І толерую далі. Але все одно я намагаюся не зненавидіти все до останнього. Я розумію: або угруповання військ буде знищено, або знищать нас», — зазначив музикант.

«Реальність уже така. Її потрібно змінювати. І це надовго. З цим потрібно жити. Кожен на своєму рівні, хто як може, має долучитися до цієї війни. Різними способами, щоб вона закінчилася. Ми не можемо просто перечекати. Це неможливо. Навіть наші друзі, партнери, які нам допомагають, думають, що перечекають цю війну. Вони дуже сильно помиляються. Її неможливо перечекати. Сенцов штурмує посадки у свої 43+. Непотрібно чекати ніякого рекрутингу. Наше життя змінилося. Не треба чекати повістки», — висловився про мобілізацію Хливнюк.

Музикант і захисник зізнався, що думає про мовне питання і позицію Ірини Фаріон, яка спровокувала скандал, образивши українських військових, які спілкуються російською. «Не хочу дожити до того моменту, коли хтось образить жінку чи дитину через те, що вона не знає мови країни, в якій опинилася раптово чомусь. Може, навіть і транзитом. Не хочу дискримінації за мовною ознакою. Побутової дискримінації, я цього теж не хочу. Я цього не бачу на фронті і в тилу. Усі чітко розуміють, хто є хто. У тилу ця боротьба переслідує екзистенційну мету. Ми маємо вижити як нація і квоти важливі. Це дуже важливо. Але не зробиться це так просто. У нас є приклад балтійських країн, який ми маємо втілити в життя. Він є дієвим. Польський і чеський приклад також дієвий», — говорить Хливнюк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...