Не хочуть бути "гарматним м'ясом": У п'яти російських регіонах заговорили про референдуми за незалежність

31 січня пройшов Форум вільних народів пост-Росії. Під час нього 5 російських регіонів заговорили про референдуми. Під час них планують стати незалежними від країни-агресорки. Йдеться як про територіальне, так і політичне й економічне відділення від Москви. Про нього під час форуму заявили представники Кенігсбергу (Калінінградська область), Інгрії (Санкт-Петербург), Уралу (Єкатеринбург), Сибіру (Новосибірськ) та Кубані (Краснодарський край), передають Патріоти України.

Прагнуть перестати бути "гарматним м'ясом"

Ініціатори відповідних референдумів ставлять собі чітку мету. Передовсім вони прагнуть, щоб їхні регіони могли економічно процвітати. Адже всі ми розуміємо, що казна у Москві. Тож столиця збагачується з коштів, спрямованих з регіонів. Їм же потім повертається дещиця, яку закладають у бюджет.

Але це ще не все. У регіонах також прагнуть припинити посилати своїх мешканців на вірну смерть до України. Адже саме звідти найбільше відправляють "гарматного м'яса". "Ми, представники економічно розвинених та вільних регіонів так званої Росії, заявляємо, що жити в імперії досить, досить іти на поводу в сили, яка перетворює наших дітей на вбивць та гарматне м'ясо. І також грабує наші землі", – наголосив один з учасників.

Він додав, що зараз той час, коли народи мають заявити права на свою незалежність. Адже вони прагнуть жити у вільному світі, а також мати можливість користуватися тими ж благами, які доступні для інших цивілізованих країн.

Тож представники регіонів оголосили про початок відокремлення та відділення від Москви. Власне, Кенігсберг, Інгрія, Кубань, Сибір та Урал – перші, хто планує провести референдуми вільних людей.

Відомо, що референдуми пройдуть в онлайн-режимі. Наразі відбувається підготовка до їхнього старту. Під час них мешканці цих п'яти регіонів матимуть можливість висловитися щодо того, чи прагнуть вони відділитися від Росії та проголосити свою незалежність. Спеціальну платформу та сайт для голосування мають запустити до 16 лютого.

Про що ще говорили під час Форуму

  • До прикладу, оглядач, політичний емігрант і уродженець Сочі Євгеній Бурсанідіс припустив, яким може бути майбутнє Краснодарського краю. На його думку, одне з рішень, яке можуть ухвалити, – приєднання до України.
  • Тим часом Європарламент попрохали признати незалежність та державний суверенітет Татарстану. З відповідним закликом виступила журналістка Юлія Файзрахманова. Вона представляла Фаріда Закієва, лідера всетатарського громадського центру.
  • Також відділитися від Росії прагне Ногайський народ. Його представники наголосили, що в Астрахані відбувається сучасний геноцид. Зокрема тому, що країна-агресорка жене шалену кількість його мешканців на фронт.
  • А от чеченський політичний діяч Ахмед Закаєв висловив надію щодо перемоги України. Він переконаний, що це не лише дозволить дати початок краху Росії. Це ще й дасть шанс Чечні деокупувати свою територію.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...