Не ховайте попкорн: У Пітері екстрено евакуювали ТЦ через загрозу мінування, в росіян паніка (відео)

У російському Санкт-Петербурзі вдень 24 березня екстрено евакуювали торговий центр London Mall ("Лондон Молл") через загрозу мінування. На місце прибули рятувальники та силовики, повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Евакуація розпочалася після повідомлення про бомбу. Один із відвідувачів ТЦ заявив, нібито заклав вибухівку в будівлі. Його затримали та вивели наручниках, після чого поставили на коліна перед будівлею "Лондон Молла". Де саме розміщено вибухівку – він не зізнається.

Відомо, що чоловік привернув увагу поліції ще до повідомлення про бомбу. Він нібито потрапив на камери відеоспостереження на фуд-корті, потім спустився до продуктового, а пізніше його затримали. Уже під час розмови із силовиками він заявив, що заклав в "Лондон Моллі" вибухівку масою 10 кг. За попередньою інформацією, затриманий не є громадянином РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін не пробачить свого "маршала перемоги"? Кар'єра Шойгу стрімко завертає від ближнього боярина та кандидата в спадкоємці престолу до відставного шамана

четвер, 9 травень 2024, 9:14

Арешт Тимура Іванова, заступника міністра оборони РФ - це серйозне потрясіння для всього оточення Сергія Шойгу. Та й сам Кожугетович навряд чи тепер може розраховувати на місце в новому уряді, який Путін має представити найближчим часом. За даними Tele...

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...