"Не кожен може дивитися в майбутнє...": Влад Яма обурив українців "філософськими роздумами"

Хореограф Влад Яма, який "мовчав" у мережі понад місяць, раптово вирішив зробити новий допис на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Він показав нові фото, а також написав "філософську" цитату. Так, Яма заговорив про майбутнє. Окрім цього, танцюрист натякнув, що часто думає про минуле. "Не кожен може дивитися в майбутнє, не озираючись назад", - написав хореограф.

Новий допис обурив українців. Коментатори почали писати, що не розуміють позицію Ями, який виїхав з Києва на тлі повномасштабної війни та не повертається на батьківщину. Хореографа називають "втікачем", його звинувачують у тому, що він насолоджується щасливим життям та "забув" про Україну. Також коментатори пишуть:

  • "Владе, за якої причини ви виїхали? Хворієте? Маєте трьох діточок? Яка причина виїзду з України, коли заборонено? Поясніть, дуже потрібно"
  • "А чи буває вам соромно?"
  • "Хлопці на передовій не мають змоги піти у відпустку, їх немає ким замінити. А вони їздять куди їм заманеться!".

Яма не реагує на хейт та не відповідає на закиди українців. У Stories він лише зазначив, що видаляє деякі негативні коментарі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...