Не китайський ширпотреб: Нацгвардієць збив рідкісний російський БПЛА

Нацгвардієць на псевдо Лютий у Луганській області збив рідкісний російський безпілотник Елерон. Про це повідомила пресслужба Національної гвардії.

“На Луганщині точаться жорсткі бої за місто Кремінна, але наші воїни дають гідну відсіч ворогу. Гвардієць з позивним Лютий після черги з кулемета побачив, що вибив не тільки особовий склад противника навколо броньованої техніки, а й ворожий дрон”, - сказано в повідомленні.

БПЛА виявився комплексом для повітряної розвідки і спостереження ближньої дії.

"Мені вдалося захопити цей новий російський безпілотник відносно неушкодженим. Тому вважаю полювання успішним, а цікаві дані з цього дрона було передано відповідним інстанціям Силам оборони України", - заявив гвардієць 31 Бригади НГУ.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ця зброя ще буде виготовлятися": Дипломат пояснив, що для України значать два пакети допомоги від Пентагона

неділя, 28 квітень 2024, 18:28

Юрій Щербак, колишній Посол України в Ізраїлі, США, Канаді, пояснив, що для України значать два пакети допомоги про які заявляв міністр оборони США Ллойд Остін, передають Патріоти України. "Під час останнього засідання Rammstein Ллойд Остін, міністр об...

"Нашим недорогим соседям разослали из Кремля новую методичку", - Ян Валетов

неділя, 28 квітень 2024, 18:14

"Обращаю ваше внимание, дорогие земляки, на очередной нарратив недорогих соседей, распространяющийся по интернету. Наверное, разослали новую методичку. Итак, главное из пропагандистского нарратива: ни победа, ни поражение ничего не изменят для простого...