"Не люблю, когда я задаю вопросы, а в ответ мне показывают рекламные ролики", - блогер із ЗСУ

Глеб Бабич вирішив розповісти українцям перед виборами дуже повчальну історію.

Глеб Бабич. Фото: скріншот з відео.

"Просто - крайняя попытка достучаться с "отсюда" в мирную жизнь. Маленькая, рядовая история с "нуля", и абсолютно личное мнение. Прежде всего к тем, для кого все это так и осталось серыми сводками из телевизора. Кто видит этот мир - телекартинкой. Или страницей в соцсетях", - пише військовий Глеб Бабич у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Я чувствую, я вижу, что меня пытаются обмануть. И вас тоже. Я не люблю, когда я задаю вопросы, а в ответ мне показывают рекламные ролики. Или невнятно говорят ни о чем. Я не верю.

А среди тех, кто желал моей смерти, крепнет хор "это хорошо"! Враг - не скрывает предвкушения. Сепарня - в надеждах. А среди тех, кто шипел за моей спиной, - радость. И это для меня - главный показатель.

И все говорит мне - "это обман". Я был бы рад ошибиться. Но, боюсь - не в этот раз. И, да - вы все имеете право на свой выбор. А я - на свое мнение".

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...