Не маю права вимагати повернутися: Столичний мільйонер-забудовник розповів, чому його син не в ЗСУ

Столичний забудовник Ігор Ніконов розповів, що його син поїхав вчитися та жити закордон ще до початку повномасштабного вторгнення. Тож він не має права вимагати від нього повернення додому. Про це заявив Ніконов у інтерв'ю Раміні Есхакзай, передають Патріоти України.

Бізнесмен погоджується із думкою, що сини депутатів та заможних людей теж повинні воювати в лавах ЗСУ і бути в Україні. Проте наголошує, що у його родині все склалося інакше: син поїхав на навчання до Великої Британії ще до повномасштабного вторгнення та має власний бізнес. «Син виїхав до війни, він одружений з англійкою. Я не можу від нього вимагати повернутися в Україну», – пояснив Ніконов.

Мільярдер заявив, що почуває певний сором через такі обставини, тому намагається компенсувати це питання допомагаючи ЗСУ. До слова, девелопер вважає, що задля повернення українців з-за кордону потрібно створити певні умови: високі зарплати, нові робочі місця.

«Зараз війна, якби дали можливість альтернативної служби, дали можливість планувати, де люди можуть себе застосувати, вони б повернулися, можливо створювати при ЗСУ якісь робочі місця. Створюйте прибутки, давайте сервіс і буде бронь на якусь професію», – висловив своє бачення забудовник.

Ігор Ніконов додав, що після війни повернути людей вдасться лише рівнем зарплатні. На його думку, роботи буде багато, але запрошувати з-за кордону працівників не так доречно, адже українці працюють значно краще за інших.

Нагадаємо, девелопер Ігор Ніконов розповів, що розмір його статків за час війни дуже сильно змінилися, і це емоційно непросто. Бо людина, яка має невеликі доходи, і втратила сто доларів, точно так само переживає, як людина, яка має великі доходи, і загубила 100 тисяч доларів.

Бізнесмен також розповів, що є співвласником будівлі «101 Tower», яку під час війни було зруйновано. Вона оцінювалася у понад 100 мільйонів доларів, але зараз вона нічого не коштує.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чекаємо на реакцію диктатора? Лавров несподівано порівняв Путіна із віслюком (відео)

четвер, 16 травень 2024, 13:40

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров, відповідаючи на питання журналістів щодо поїздки диктатора Володимир Путіна до Китаю, порівняв останнього із віслюком, а російську делегацію назвав – «ввічливими людьми». Про це пишуть росЗМІ, п...

У супроводі двох поліцейських: Влад Яма здивував несподіваною заявою про своє "повернення" (фото)

четвер, 16 травень 2024, 13:28

Танцівник і хореограф Влад Яма, який від початку повномасштабної війни виїхав до США і більше не повертався в Україну, здивував несподіваною заявою про своє «повернення». Він опублікував у сторіс в Instagram знімок, на якому зображений біля поліцейсько...