"Не менее пяти генералов получили предложение сдать схемы, которыми "крутили бабки": У Кремлі стурбовані діями нового очільника міноборони

У Кремлі здивовані активними чистками нового міністра оборони Росії Андрія Білоусова і побоюються, що його "жертвою" може стати і екс-голова оборонного відомства Сергій Шойгу. Про це пише російський телеграм-канал "Кремлівська табакерка", передають Патріоти України.

"Столь масштабных чисток в верхушке Минобороны не было никогда. Начались они еще до ухода Сергея Шойгу, но активизировались в полный рост уже с приходом нового министра обороны. Деятельность Андрея Белоусова уже разделила Кремль. Одни считают, что он наводит порядок. Другие же - что его махание шашкой может закончиться наказанием невиновных, и в целом может иметь нелицеприятный финал для самого Белоусова", - пише автор Телеграм-каналу.

Джерело в політичному блоці Кремля з обуренням зазначає: "Он не успел зайти в министерство, а оттуда уже уводят генералов. Одного за другим. Это, скажем так, нарушает некий баланс. И однозначно усиливает влияние ФСБ".

Навіть у самому російському Міноборони не приховують подиву масштабами, з якими Білоусов розпочав свою діяльність: "Получается, что все вокруг воровали, но никто не знал. Ни Шойгу, ни президент. Так получается? Иначе почему Шойгу пошел на пусть и формальное, но повышение? Его пообещали не трогать, а остальных? Теперь, выходит, каждый может оказаться между молотом и наковальней. Ходили слухи, что не менее пяти генералов получили предложение сдать схемы, которыми "крутили бабки" при Шойгу".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Китайці вкрали секретні технології новітніх винищувачів США F-22 та F-35 - ЗМІ

субота, 29 червень 2024, 0:25

Китай активно намагається отримати секретні дані про найновіші та найсучасніші платформи збройних сил США. Після крадіжки даних про авіацію, вони почали вербувати пілотів, попереджає розвідка Five Eyesпередають Патріоти України. Народно-визвольна армія...

Президент та його офіс захищають шантажиста Романа Кравця? - Бутусов

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:40

Зеленський та Єрмак не коментують свій зв'язок з шантажистом та здирником Романом Кравцем, ухилянтом від мобілізації та 153-м номером у списку партії Слуга народу. Президент та його офіс захищають шантажиста? . Це розслідування стало б сенсацією у бу...