Не може не радувати: Експерт звернув увагу на ірраціональну кількість Ту-95 у повітрі під час нічної атаки росіян по Україні

Під час нічного обстрілу України російські окупанти підняли в повітря шість літаків Ту-95 і здійснили стільки ж пусків ракет, що було ірраціональним, наголошує військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

За словами експерта, для такої атаки росіяни могли використовувати лише один такий стратегічний бомбардувальник-ракетоносець.

"Я оцінював майбутній удар в мінімум 12 ракет, а тут – 6... Який сенс піднімати в повітря 6 літаків, якщо пуск 6 ракет може, згідно з характеристиками, здавалося б, здійснити й всього один Ту-95. Ну або два... Ну ладно, три, але шість...", - пише Коваленко.

Експерт акцентує, що частково це може бути пов'язано зі зносом літаків, але "не настільки". "Останнім часом російські окупанти здійснюють занадто багато якихось ірраціональних дій, навіть за їхніми мірками. Оцінювати їх складно, але той факт, що такі ірраціональні дії не на користь російських окупаційних військ в тому чи іншому сенсі, не може не радувати", – додає Коваленко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...