"Не можемо відкрити вікна, задихаємося": В окупованому Маріуполі назріває екологічне лихо

Регулярні пориви каналізаційних стоків стали гострою проблемою в окупованому Маріуполі. Стічні води підтоплюють будинки містян, що з настанням тепла робить перебування у них нестерпним та загрожує розповсюдженням інфекцій. Про це повідомили у Маріупольській міській раді, передають Патріоти України.

Одну з багатоповерхівок міста затоплює вже місяць. Мешканці скаржаться на страшний сморід, від якого неможливо позбутися. "Ми не можемо відкрити вікна, задихаємося", – кажуть люди.

Проте окупаційна "влада" міста проблему ігнорує. "Щодня телефонуємо, а нам кажуть – "чекайте". Але вже місяць ніхто не приїжджає", – розповіли обурені жителі будинку.

За інформацією Маріупольської міської ради, російськими обстрілами було пошкоджено усі комунальні мережі, але ремонтувати житлово-комунальне господарство немає кому. "Такої кількості проблем з поривами каналізаційних стоків у місті ніколи не було, як при окупантах. У комунальних службах не вистачає людей, бо мало хто йде працювати за низьку зарплатню, яку ще й постійно затримують. Також немає й техніки", – йдеться у повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це не більше, ніж слова": Швейцарський "експерт" просуває проросійські наративи

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:43

Швейцарський псевдоексперт Жак Бо підігрує російській пропаганді та просуває фейк, що Україну не чекають ні в НАТО, ні в ЄС. Про це попереджає Центр стратегічних комунікацій, передають Патріоти України. "Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це ...

Як ''...праля'' пробивається між люди

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:40

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...