"Не можна економити у воюючій країні на військових, віддаючи перевагу у виплатах та підтримці тим, хто є лише сервісом для народу", - Олена Кудренко

"Маючи такого сусіда, як Росія, який нікуди не дінеться, навіть розпавшись на шматочки (бо імперськість штука невиліковна), - Україна повинна віднині жити як військовий. Дихати, як військовий. Думати, як військовий. Який завжди готується до наступного раунду битви", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Якщо на Банковій через оплески найвеличнішим та шурхіт купюр в конвертах не чутно війни, справжньої, або вони там думають, що все позаду - то варто зняти рожеві окуляри.
Ви живі завдяки тим, хто зараз на фронті. Ви з грошима та за кермом завдяки тим, хто тримає над вами небо. Віднині у України є свій власний бог - це військовий (вибачте, віряни). Без шани військовому не буде захищеної України.
Чому якісь політики та чиновники мають підвищені пенсії (навіть завищені), чи довічне утримання - а наші військові вже вкотре балансують на межі від сумнівів "дати чи не дати"? Пільги, гроші, підтримку?
Ви, служки, без мотивації в конвертах працювати не можете. Бо вам треба їсти, купувати бензин, прикраси, подорожі, сумочки, автівки, нерухомість. Ви намагаєтесь піднести себе більш вагомими за військового в нинішній Україні? Вам більше треба, бо ви чимось кращі? Ви більшим жертвуєте? Справді?
Не можна економити у воюючий країні на військових, віддаючи перевагу у виплатах та підтримці тим, хто є лише сервісом для народу. Так, чиновники - це сервісна служба, яка надає послуги від держави - населенню. Треба декому це усвідомити, і можливо тоді запанує порозуміння.
Бо будь-яка комашка отримує кабінет - і вже думає, що вона цариця. Що можна економити, як завжди - на вчителях, лікарях та військових. Мої слова виглядають, як популізм, чого я дуже не люблю, - але ж все так і є...".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...