"Не нужно дразнить русского медведя": Лєнка Бондарєнко на ZiK підхопила естафету Гані Герман та Надюхи Савченко, - політтехнолог Голобуцький

Де Нацрада - бо це явно провокаційний вміст на ZiK і дискредитація держави?

"Лєнка Бондарєнко в понеділок на ZiK підхопила естафету Гані Герман, Надюхи Савченко та багатьох інших представників медведчуківського пулу, що "не треба опиратись Кремлю - він все одно сильніший і знищить Україну, якщо схоче", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Когда нам рассказывают о какой-то "войне" с Российской Федерацией - ребят, не смешите! Пожалуйста! ...Ну очевидно же, что силы неравные, очевидно, что для нас самое лучшее - это вести дальше дипломатические позиционные бои. ...Когда ты живёшь с таким соседом под боком, по-моему, очевидно, что не нужно дразнить русского медведя, в этом нет никакого смысла! Не нужно заискивать перед Соединёнными Штатами Америки, которые очень далеко и будут тебя использовать, но не помогать [Ага, особливо "Джавеліни" не помічні, - О.Г.]. ...Вы говорили о заявлениях военных. Ребят, ну для военных псевдо-война - это тоже звёздный час, поэтому конечно эти люди будут что-то либо недоговаривать, либо будут докладывать президенту что-то, что выгодно лично им".

--
Прекрасно: війна - це вигадка Держдепу і українських військових. Містифікація на більш як 13 000 жертв, 20% економіки і 7% території.
Те, що в Бондаренко такий рудимент як сором давно всох і відвалився - не новина, вона цю хрінь нестиме навіть в обличчя бійцям чи вимушеним переселенцям.

Але де Нацрада - бо це явно провокаційний вміст на ZiK і дискредитація держави? Де хоч якась правова реакція - бодай на те, що Зеленського на публіку назвали сліпим маніпульованим ідіотом, котрий "повірив в дезінформацію про війну"? Чи медведчуківцям можна плюватись в Зеленського - в них індульґенція?"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...