Не обійшлося без жертв: "Бойовий" дельфін атакував човен з курсантами-росіянами біля Кримського мосту, - соцмережі

Росіяни заявляють, що в Азовському морі неподалік від Кримського мосту дельфін атакував один з човнів курсантів Чорноморського вищого військово-морського училища імені Нахімова. На судні знайшли сліди від удару. Про це повідомляє російський телеграм-канал "Кремлевская табакерка", передають Патріоти України.

У дописі зазначається, що неподалік Кримського мосту сталася дивна НП. "Під час навчань нахімовців із Чорноморського вищого військово-морського училища один із човнів ледь не пустив на дно дельфін. Дивин у цій історії одразу декілька. По-перше, дельфін з якоїсь причини атакував човен із майбутніми моряками. У бічній частині знайшли сліди удару, а сам човен ледь не перекинувся", – йдеться в повідомленні.

Автори зазначили, що незрозуміло, хто вирішив проводити навчання із неповнолітніми курсантами під час поганої погоди. Під питанням залишається і те, навіщо було в зимовий період під час високих хвиль практикувати евакуацію з корабля, що тоне.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...